Уважаеми съграждани,

тази събота от 12:00 ч., Ви очаква един наистина цветен ден на площад „Тракия“!

Изпълнения на музиканти, поп певци и фолклорни състави от България и Турция ще озвучат Ивайловград по повод фестивала „Цветове на улицата“, организиран от Сдружение ГИОРИ – Association GIORI, по проект „Цветовете“, съфинансиран от Европейския съюз чрез Програмата за трансгранично сътрудничество Интеррег-ИПП България-Турция 2014-2020, в партньорство между Сдружение „Гражданска инициатива за обществено развитие и интеграция” (България), Община Кешан (Турция) и Кметство Чамлъджа (Турция).

Гостите на фестивала ще могат да се насладят на невероятните изпълнения на Тракийски хор „Яни Попов”, женска група за автентичен фолклор от с. Свирачи, женска фолклорна група от с. Чамлъджа, Турция, да усетят пречистващата сила на кукерите от кв. Лъджа, да се потопят в мистичните танци на дервишите Мехмет Али Куш и Мохамед Кирез, да се докоснат до песните на страхотните млади изпълнители Петя Манева и Стилияна-Роса Матева, да потанцуват под музиката на невероятните млади поп и рап изпълнител Коце Дянков и поп звездата Огюз Беркай Фидан, да усетят омагьосващия ритъм на китарите и акордеона на Дилян Дянков и Илиян Дянков.

За закриване на еднодневния фестивал, DJ Zlatko ще оглуши Ивайловград със стрийт парти, което ще даде последни щрихи на фестивала.

Очаква ни една цветна събота!
ЗАПОВЯДАЙТЕ!