„СТЪПКА ПО СТЪПКА“ В ИВАЙЛОВГРАД НА 26-и ЮНИ!

ТЕАТЪР БЪЛГАРСКА АРМИЯ И КУЛТУРНА ОРГАНИЗАЦИЯ „АРТ АТЕЛИЕ” ПРЕДСТАВЯТ

„СТЪПКА ПО СТЪПКА“

Участват: Анастасия Ингилизова, Гергана Плетньова, Евелин Костова, Даниел Върбанов, Денислав Маринчев, Стефан Роглев

Автор: Питър Куилтър,Постановка: Лиза Шопова,
Сценография и костюми: Анелия Райкова,Музикална среда: Петя Димитрова

ПРЕМИЕРАТА НА СПЕКТАКЪЛА:

📌26 юни
📌 18:00 ч.
📌 Зала „Ивайло Балабанов“ при НЧ “Пробуда 1914“ Ивайловград

Вход: 10 лв.

Билети можете да закупите от касата на читалището от 19-и юни.

ВНИМАНИЕ!
В тази пиеса ще става дума за любов!

Какво се случва, когато три жени малко „по принуда“ тръгват на двудневен поход в планината? Естествено си споделят, но не всичко, после без видима причина се карат и логично се сдобряват, „малко“ се напиват, уж се мразят, но пък много се обичат. Да, на пръв поглед това е пълен хаос от чувства, но ние жените го наричаме приятелство. И колкото и да ни вълнуват мъжете, има нещо, което те не могат да ни дадат, а то е точно този разпилян пъзел от чувства, в който ние успяваме да не се изгубим.
Два дена, през които три жени взимат важни решения, преодоляват препятствия, които водят до нелепи и трогателни ситуации по между им. Ще си кажат ли истината, ще намерят ли сили да си простят, ще оцелеят ли в тази враждебна среда? Стъпка по стъпка ще вървим с тях към върха, където трябва да си вземат последно сбогом с тяхната починала приятелка.
И все пак: Това, което се случва в планината, си остава в планината!
Лиза Шопова
В сюжета на пиесата „СТЪПКА ПО СТЪПКА“ се заплитат цял куп трогателни и смешни ситуации. Стъпка по стъпка, пиесата проследява предизвикателствата, пред които се изправя приятелството на три жени.
Срещата с природата и неочакваните трудности се превръщат в комични срещи с трудностите на съвременната жена в забързания свят, която няма време нито да надникне в себе си и да разкрие докрай чувствата си, нито да разбере близкия човек.
Колко тайни и премълчани обиди могат да се крият зад декларираната близост?
Ще успеят ли да ги преодолеят и накъде ще поемат личните им пътища и съдбата на тяхното приятелство след този поход?
Ще намерят ли сили тези три млади жени да разрешат любовните си проблеми, ще могат ли да проявят емпатия и заедно да продължат живота си нататък?
Това са част от въпросите, които ще ни вълнуват в продължение на час и половина от сцената на ДТ „АДРИАНА БУДЕВСКА” и ще ни направят съпричастни към героините в тази завладяваща пиеса, към която режисьора Лиза Шопова подхожда с финес и чувство за хумор, а актрисите Анастасия Ингилизова, Гергана Плетньова и Евелин Костова насищат с живот, създавайки истински калейдоскоп от чувства.

Очакваме ви!