НАЙ-НОВАТА РАДОСТ НА ИВАЙЛОВГРАДЧАНИ – ПРИКЛЮЧЕНСКИ ПАРК НА ЗМ „ДУПКАТА“, ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТ ОФИЦИАЛНО НА ВЕЛИКДЕН

Скъпи приятели, заповядайте на Великден /16-и април/, за да открием заедно едно любимо място за приключения – Приключенски парк на ЗМ „Дупката“.

Очакваме Ви на 16-и април, от 16:00 ч., с пешеходно тръгване от паркинга на ЗМ „Дупката“ /„Целувка“ чешма/, а след като се изкачим заедно до приключенския парк, там ще ни очакват демонтрации с инструктор, а в програмата ще се включат аниматор Таня, заедно с DJ Крис.

И това не е всичко! В края на събитието ще бъде изтеглена томбола, в която може да участва всеки един от Вас, а наградите са хамак, сгъваем комплект маса и столове и 4-местна палатка.

Всички дейности, превърнали обичаната от всички ЗМ „Дупката“ в по-добро място за туризъм, са осъществени по Програма за трансгранично сътрудничество Гърция – България 2014-2020 по Приоритетна ос 2: Устойчив и приспособим към климата трансграничен регион; Тематична цел 6: Съхраняване и опазване на околната среда и насърчаване на ресурсната ефективност; Ивестиционен приоритет 6с: Съхраняване, опазване, популяризиране и развитие на природното и културното наследство.