ВАЖНО!

Уважеми съграждани,

Уведомяваме Ви, че във връзка с реализирането на строително-монтажни работи, свързани с изграждане, реконструкция и модернизация на водопроводна мрежа, ще бъде прекъснато водоподаването по ул. „България“ в отсечката от паметник на Цар Ивайло до ул. „Волгоград“ /Банка ДСК/ и по ул. „Иван Вазов“ от кръстовището на ул. „България“ до ул. „Христо Ботев“ на 04.10.2018г. от 08:00 ч. – 19:00 ч.

Община Ивайловград прави всичко това с цел разрешаването на сериозен проблем, какъвто е амортизираният централен водопровод в града.

⚠️В тази връзка е подписано споразумение от 09.07.2018 г. между Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) и Община Ивайловград за осигуряване на допълнителни средства в размер до 333 730.22 лв. за финансиране на обект „Изграждане, реконструкция и модернизация на водопроводна мрежа, ремонт и рехабилитация на улична настилка и прилежащите пространства на улици „България“, „Христо Ботев“, „Св. Св. Кирил и Методий“, „Армира“, с. Свирачи и подмяна на водопроводно отклонение на санирана жилищна сграда на ул. „Армира“ №4 гр. Ивайловград“ – Обособена позиция 1 – „Реконструкция на водопровод и канал по ул. „Иван Вазов“.

⚠️Водоподаването няма да бъде прекъсвано през почивни и празнични дни по заповед на Кмета на Община Ивайловград – г-жа Диана Овчарова.

⚠️Отправяме апел към всички граждани да бъдат съпричастни към проблема, който е пречка на всички жители на града от дълги години насам.

Община Ивайловград се извинява за създаденото неудобство.