Не можете да спрете да се усмихвате? Да не би да сте били на коледното тържество в Детската градина в Ивайловград!? Защото ние бяхме, и децата там ни накараха да се усмихваме толкова широко, че сме сигурни, че ще продължаваме да го правим и дни след тържеството!
С невероятно представление ни посрещнаха малчуганите от градината! Най-малките бяха облечени като джудженцата на Дядо Коледа, с червени шапчици и ефектни костюми! Именно те откриха тържеството и предизвикаха бурни емоции във всички гости.
Зам.- кметът Красен Кръстев, и Виолета Недялкова бяха представителите от Общината, които имаха огромното удоволствие да станат част от великолепното тържество. От първия ред те се насладиха на мини-спектаклите на децата – като всяка група в детската градина, взе участие в програмата!
Малки и големи пееха и танцуваха заедно!
Коледарите шумно тропаха по пода със своите геги и наричаха годината да бъде благодатна. Малки красавици влязоха в ролите на Снежинки и изпълниха танца на Снежинките, грациозно движейки се и размахвайки с ръце.
Двама избраника сурвакаха Красен Кръстев и Виолета Недялкова – и, разбира се, получиха своите почерпки след това!
Гвоздеят на програмата за децата беше пристигането на Дядо Коледа, който дойде, нарамил голям чувал с подаръци за всички! Децата толкова се зарадваха,че веднага наобиколиха белобрадия старец и вкупом започнаха да го прегръщат, да му пеят песни и рецитират стихотворения!
Пожелаваме на всички деца да не спират да са по толкова детски чисти и невинни, радостни, засмени, неуморни и да не спират да вярват в чудесата на Коледа!