Лятото е любим сезон на много деца, и защо не – ваканция, топли дни, море, басейн, игри с приятели до късно… какво по-хубаво от това? Лятото чука на вратата, а с него и 1 юни – Международният ден на детето!

По този повод, Община Ивайловград организира конкурс за детски рисунки на тема „Мечтани летни приключения”! Развихрете вашата фантазия! Нарисувайте и споделете с нас какво най-много обичате да правите през лятото, какво очаквате с нетърпение!

В творческото предизвикателство могат да се включат деца на възраст от 4 до 10 години. Няма ограничения в изразните средства за рисуване, може да се използват моливи, пастели, фулмастeри, бои и др.!

Вашите творби, с написани три имена и тел. за връзка на участника, можете да представите в сградата на Общинска Администрация, в срок до 24 май. Те ще бъдат публикувани на страницата на Община Ивайловград, а Вие ще имате възможността да ги оцените и подкрепите в срок от 25 до 28 май. Трите рисунки, получили най-много харесвания ще получат специални награди!

Шедьоврите на всички малки художници, откликнали на предизвикателството ни, ще бъдат изложени в Общинска Администрация – Ивайловград!

Победителите ще бъдат наградени на 1 юни – Международният ден на детето!