В 14:00 ч. днес се проведе Коледното тържество на Дневния център за деца с увреждания в Ивайловград!

Пред погледите на заместник-кмета Красен Кръстев и множеството други гости се разигра чудесен мини спектакъл – децата рецитираха коледни стихотворения, пяха песни, танцуваха. Подготвена беше и малка сценка, която разчувства всички присъстващи и даде името на самото тържество „Коледна приказка за доброто”. С тази приказка децата показаха на възрастните какво значи да правиш добро и какво означава това за човека отсреща.
След прочувствената сценка, тържеството завърши с пристигането на Дядо Коледа и неговата Снежанка, които подариха на всички участници в коледното събитие много подаръци. Но те не бяха единствените.
Заместник-кмета Красен Кръстев дари лично на всяко едно от децата коледен подарък от Общинска Администрация Ивайловград. Мото Клуб „Хуните” и представители от Дирекция „Социално подпомагане” Ивайловград също станаха причина за широките усмивки на децата.
С подкрепата на Община Ивайловград, тази година Сдружение Операция „Плюшено мече” изпрати на всички деца от Дневния център спортни екипи и зимни ботушки.
Пожелаваме на всички деца да са толкова щастливи през цялата година, колкото бяха и днес!