Театрална трупа „Орфей 1“ и Детска театрална трупа „Мечтатели“ се качват отново на голямата сцена на 6 и 7 септември, за да представят отново „Какви хора има по света“ – За тези, които не успяха да посетят премиерата.
 
Народната приказка „Какви хора има по света“ или по известна на всички нас, като „Нероден Петко“ от големия български писател Ангел Каралийчев, ще оживее на тетралната сцена за пореден път на НЧ „Пробуда 1914“ – гр. Ивайловград.
Ще станете свидетели на един нов и много интересен прочит, който ще компилира народните мъдрости със съвременни препратки, които няма да оставят равнодушен дори и най – прeтенциозния зрител.
А ако можем да открехнем една малка вратичка към историята, бихме казали това:
Светът е пълен с интересни, многолики и вълнуващи случки, но важното от всичко си остава „ТЯ“ – любовта, която колкото и да е трудна, невъзможна… тя дърпа света със своята невидима нишка.

Драматизацията на приказката и режисурата са дело на Иванка Шекерова.
Хореографията на Светла Кюмюрева
Осветлението – Веселин Георгиев и Нелко Калчев.
Заповядайте на едно вълнуващо пътешествие, което ще се състои в деня на обединението на Княжество България и Източна Румелия – 6-ти септември. А тези, които няма да успеят, могат да посетят спиращото дъха представление и на 7-ми септември.
Мястото е голямата зала на НЧ “Пробуда 1914“ Ивайловград, а часът – 19:00 ч.
 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

ВХОД: 4.00 лв. / Представлението не се препоръчва за лица под 6 годишна възраст.