„Където свършват устните ти и започва есента, е последното парче, което слушах. И после многолистната тъга по теб. Мащабната печал по тебе, Зелда.”

Драматургът, поет и есеист Елин Рахнев гостува на Антична вила „Армира” на 19 май. Той представи дългоочакваната нова стихосбирка, носеща познатата му меланхолия. В „Зелда“ той е още по-открит и откровен в усещането, че като че ли принадлежи не на настоящето, а на друг период от времето.

„Зелда” – топла и мека книга за неспособните да се справят със света, възпяваща вечната тъга по Скоти Фитцжералд, се посрещна с отворени обятия от всички ценители на бутиковия поет.
Иванка Шекерова, Елена Бойназлиева, Ламбрети Колев, Веселин Георгиев и кметът на Община Ивайловград г-жа Диана Овчарова ни направиха съпричастни с историята на „Зелда”, прочитайки няколко от стихотворенията.

На представянето на книгата бяха връчени наградите на Хрисияна Петкова и Ламбрети Колев за главна женска и главна мъжка роля, спечелени от участието им в конкурса „Малкия принц” във Велико Търново.