Даваме старт на забавленията по повод Денят на тракийското дете, и едновременно с това Международния ден на детето – 1 юни!
Мястото е Детски игрови център на открито „Детство мое”!

Започваме в 09:00 ч. с провеждането на Шахматен турнир между играчите на Шахматен клуб „Ивайловград”.

В 10:00 ч. нашите приятели от Парти Агенция „Кукуригу” ще поемат щафетата и ще се погрижат да направят 1 юни един запомнящ се за Вас ден! Пригответе се за много изненади, много интересни игри и сладки летни изкушения (някой „сладолед” ли каза?).

1 юни е и денят, в който можете да се изявите и да покажете какво можете пред своите родители и приятели – умеете да рецитирате стихотворения, да пеете песни, да танцувате, или пък да правите фокуси? Това е мястото за Вас! В нашата талантиада „Малки звезди”, могат да се включват желаещите на възраст от 3 до 7 години, със записване на място преди началото на събитието!
Победителите ще бъдат избрани чрез гласуване, в което могат да се включват всички присъстващи на празника! Какво се иска от Вас? Единствено и само да се забавлявате!

„Кукуригу” организира и състезания с велосипеди! За да се включите в надпреварата трябва да сте на възраст от 8 до 13 г., и естествено да имате велосипед! 
Специално за тези от вас, които обичат да творят ще бъдат организирани Конкурс за най-добра рисунка на асфалт , Арт-работилници и Рисуване с къна!

За всички участвали в игрите и конкурсите ще има и награди!

Очакваме Ви!