Тодора Зафирова, днес отбеляза 100 – годишен юбилей, в компанията на семейство и приятели.

Заобиколена от своите деца, внуци и правнуци, баба Тодора посрещна Кмета на община Ивайловград, г-жа Диана Овчарова в дома си, в Ивайловград, за да отбележат заедно днешния празник.

„Днес имах щастието да поздравя една столетница – Тодора Зафирова, която обградена от своите деца и правнуци празнува този забележителен юбилей! Жена, запазила невероятния дух и добротата на ивайловградчанина! Да е жива и здрава, и да празнува още рождени дни, заобиколена от хората, които толкова много я обичат.“ – сподели Диана Овчарова.

Независимо от възрастта, столетницата сподели, че се чувства чудесно и че е в отлично здраве. „Баба Дора“, както я наричат близките, с охота разказваше за миналото си, и задаваше въпроси, свързани с бъдещето на Ивайловград.

„Градът се промени много през последните години, дори и ние старите забелязваме това! Пожелавам на всички работещи в Администрацията сила и воля, за да продължат да променят града към добро, и да осигурят бъдеще на младите.“

Угасяйки свещичките на тортата, с помощта на своята най-малка правнучка, столетницата пожела на всички да са здрави и щастливи, и да достигнат нейните години.

Кметът на община Ивайловград подари на баба Тодора специален подарък, поздравителен адрес и почетен плакет