Момчетата от Армира станаха шампиони на международния турнир по футбол „Ивайловград и приятели“, организиран с подкрепата на Община Ивайловград.

Турнирът по мини футбол се разви на територията на спортната площадка в кв. Дружба и продължи 3 седмици. 15 отбора взеха участие, като тази година участници имаше от Гърция и Турция. Двубоите се играха през изминалите три уикенда при засилен интерес.

Макар финалът на турнира да бе отложен с една седмица, поради лошото време, така очаквания финал между двата отбора домакински отбора „Армира“ и “ Скрита сила“ се проведе пред пълна публика. „Армира“ победи с класическото 3:0.

За шампионите блесна бившият футболист Влади Кьосев, който в този мач се разписа с два гола и грабна приз за най-добър играч и голмайстор с 11 попадения.

Трети с бронзовите медали останаха футболистите на Кипринос/Гърция/, които поздравиха организаторите и кмета на община Ивайловград г-жа Диана Овчарова, която бе специален гост на събитието. Г-жа Овчарова връчи купи и медали на отличите се в тазгодишния международен турнир.