За поредна година Академията на МВР отваря врати за прием на курсанти, студенти и докторанти.  Във висшето учебно заведение преподаватели с доказан професионализъм, са се посветили на  мисията да подготвят  бъдещи успешни служители на Министерството на вътрешните работи. Бакалавърските специалности, заложени в учебните програми, са три: „Противодействие на престъпността и опазване  на обществения ред“; „Гранична полиция“ и „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Висшето учебно заведение предлага и следните магистърски специалности:  „Публична администрация“; „Защита на националната сигурност“; “ Психологическо подпомагане на оперативно-издирвателната дейност“ и „Стратегическо ръководство и управление на сигурността и обществен ред“.

 С подробностите, изискванията и начинът на прием кандидатите можете да се запознаете в електронния справочник на Академията на Министерството на вътрешните работи : ТУК

НАРЕДБАТА ЗА ПРИЕМАНЕ НА КУРСАНТИ, СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ В АКАДЕМИЯТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ЗА УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА Е ИЗЛОЖЕНА НА ИНФОРМАТИВНОТО ТАБЛО В СГРАДАТА НА ОБЩИНА ИВАЙЛОВГРАД И РАЙОННО УПРАВЛЕНИЕ – ПОЛИЦИЯ – ИВАЙЛОВГРАД.